El Taller es suma a la celebració de la Diada de Sant Jordi! I ho fa venent llibres temàtics i roses que s’ofereixen acompanyades de DOS minerals: un quars rosa i un quars verd. Ens podeu trobar el dissabte i dilluns a la botiga (Misser Rufet, 3, a tocar de l’estació), on habilitarem una extensió a peu de carrer. A més, el diumenge pel matí serem al Mercat Artesanal dels Monjos i el dilluns, el dia de Sant Jordi, farem doblet perquè muntarem parada a la Rambla de Nostra Senyora, junt amb el col·lectiu d’artesans.

Els minerals que acompanyaran les nostres roses es caracteritzen per:

Quars Rosa. És el mineral més adequat per estimular l’amor a tots nivells. Es coneix com la pedra de l’amor incondicional i de la pau infinita. Ens ensenya la veritable essència de l’amor, ens ajuda a expressar les emocions que tenim guardades i, sobretot, atrau l’autoamor, ja que és fonamental estimar-se per saber estimar els altres. Promou la pau, la felicitat, la confiança i l’harmonia

Quars Verd. També conegut com a aventurina verda, és una pedra de la riquesa: atrau l’abundància i ajuda a la bona organització dels recursos, proporcionant estabilitat mental i emocional.