Amb la voluntat de fer un pas endavant en l’evolució del nostre projecte personal i professional i, a l’hora, estar encara més a prop dels nostres clients, obrim la botiga “El Taller” a Vilafranca del Penedès. A partir d’ara aquest recinte serà la nostra seu física. Dues vessants molt diferents convergeixen en aquest projecte en comú: dues passions que s’han trobat i ens han ajudat a crear un lloc des del qual comunicar-nos amb les persones a través d’un producte. De fet, ja no concebem la vida sense els minerals como a font de claredat i la fusta com una matèria amb la qual treballar. La interacció amb les persones, que tant ens ha permès compartir i aprendre, torna a ser el nostre motor en aquesta etapa que continua tenint com a objectiu treballar en el que ens agrada, tot intentant fent un bé a l’altre.

“El Taller” ens permetrà, a més, dirigir-nos als clients des d’un vessant diferent, que s’afegeix a les localitzacions exteriors habituals on ja som coneguts i comptem amb la confiança de moltes persones: el Vendrell – el primer dissabte de mes -; els Monjos – cada primer diumenge de mes –; Vilafranca del Penedès – el segon diumenge de mes -, i Igualada – cada darrer diumenge de mes -. Així mateix aquest nou punt de venda es continuarà reforçant amb la presència a d’altres fires on hem tingut, a més de molt bona rebuda, l’oportunitat de conèixer artesans que s’han convertit en amics i sentir el caliu de la terra i de la gent que l’habita.

El disposar d’una estructura de treball i atenció al públic com aquesta ens permet també comptar amb més volum i varietat de producte en exposició i poder servir-lo amb més immediatesa. I, de la mateixa manera, assumir encàrrecs especials: pel que fa a minerals perquè, al estar en contacte permanent amb majoristes, és més àgil la possibilitat de fer-los viables, i pel que fa a fotografia en fusta perquè, es poden veure in situ materials i formats destinats a fer reals les creacions ideades en l’imaginari dels clients; de forma que si el que s’imagina no existeix, es crea.

Finalment, voldria mostrar la meva satisfacció amb la implicació i empatia dels professionals de diferents sectors que han intervingut en la materialització d’aquest projecte.