Els artífexs de “Fotografia en fusta”, una jove empresa que posa a l’abast de tothom qui ho desitgi una passió molt concreta i especial per l’univers de la fotografia, iniciem una nova etapa amb la posada en marxa d’aquest Web i, per extensió, d’aquest blog.

Ens mou la mateixa il·lusió que, des d’un bon començament, ha suposat el projecte, tant a nivell professional com personal, per tal d’oferir idees pròpies en matèria fotogràfica i, també, per posar els nostres coneixements i eines al vostre abast perquè, sigueu vosaltres qui, a través dels nostres serveis, obtingueu un producte propi i del tot artesà.   

Espai de trobada

Estem molt contents amb la trajectòria seguida fins al moment, tant per la bona acceptació per part dels clients com per la cada vegada més habitual demanda de peces concretes per part de públic de molt variada procedència. Ara, però, havia arribat el moment d’endegar aquest portal digital, des del qual oferir una manera ràpida, eficient i còmode de rebre, gestionar i subministrar les comandes, tant per part del client com per part del mateix artesà. De la mateixa forma, pretenem que aquest lloc Web actuï com a espai de trobada i com a punt d’informació a tots nivells.

“Fotografia en fusta” disposa, a grans trets, de dos tipus de producte: Fotografia transferida en fusta de calabó i Fotografia en alta resolució digital, que podreu trobar perfectament referenciats i documentats en els diferents apartats d’aquest portal digital